Lees het volledige nieuwsbericht. Filmcollectie, verzameling, films, nieuws, informatie, acteurs, actrices, componisten, films in de bioscoop, vandaag jarig
DVD Collectie logo
Top background image

Matt Damon debuteert als regisseur

Categorie: Films | Geplaatst op 20 Oktober 2011 om 12u10 | Bron
Matt Damon debuteert als regisseurEr doen al geruime tijd geruchten de ronde dat Matt Damon doodgraag een film zou regisseren, en gezien zijn samenwerking met de beste regisseurs als Steven Spielberg, Steven Soderbergh en Clint Eastwood, is dat gemakkelijk te begrijpen.

Nu is hij eindelijk klaar om de ervaring die hij in de loop der tijd opgedaan heeft in praktijk om te zetten. Na de berichtgeving van The Hollywood Reporter, bevestigt Entertainment Weekly dat Damon een drama zal regisseren. Een titel is nog niet gekend, maar het script werd door hem en The Office-ster John Krasinski geschreven.

Damon zal ook zelf de hoofdrol spelen in de film, een verkoper die aankomt in een klein dorp en zijn hele leven in vraag stelt. Krasinski bedacht het verhaal en ontwikkelde het verder met de auteur van 'A Heartbreaking Work of Staggering Genius', nl. Dave Eggers, die ook het script mee verzorgde voor Away We Go uit 2009, waarin Krasinski de hoofdrol speelde. Hij speelde het idee door aan Damon, die erin toestemde het script mee te schrijven en de film te regisseren. De film, die gemaakt zal worden bij Warner Bros, zal geproduceerd worden onder naam van Krasinski's Sunday Night Productions, samen met Damon zelf en zijn vaste partner Chris Moore.

Matt Damon wordt ook als regisseur gekoppeld aan Father Daughter Time: A Tale of Armed Robbery and Eskimo Kisses, over een crimineel die op de vlucht is met zijn dochter. Maar uit goede bron heeft EW vernomen dat de film met Krasinski zijn regiedebuut zal worden.


Reacties (0)

Plaats reactie


Nog geen reacties geplaatst

Plaats reactie

Advertentie

Hier uw reclame? Klik hier voor meer informatie.

Cosmox

Bottom background image