Lees het volledige nieuwsbericht. Filmcollectie, verzameling, films, nieuws, informatie, acteurs, actrices, componisten, films in de bioscoop, vandaag jarig
DVD Collectie logo
Top background image

Titel van de 23e Bond-film is Skyfall

Categorie: Films | Geplaatst op 4 November 2011 om 13u11 | Bron
Titel van de 23e Bond-film is SkyfallZoals verwacht zal Sony's 23e Bond-film, de lang verwachte opvolger van Quantum of Solace uit 2008, Skyfall gaan heten. Dat hebben de producers van de film gisteren bekend gemaakt op een persconferentie. Daniel Craig speelt uiteraard de hoofdrol, maar de makers bevestigden ook dat Javier Bardem de slechterik zal gaan spelen. Bardem zelf had dit vorige maand al bevestigd in een interview met Nightline. Dat nieuwsbericht kan je hier lezen.

In de persconferentie werd ook bevestigd dat Naomie Harris inderdaad een rol heeft in de film. Zij speelt Eve, een veldagent. De nog onbekende Bérénice Marlohe heeft ook een rol te pakken. Judi Dench keert terug als M. Andere rollen zijn weggelegd voor Ben Whishaw, Ralph Fiennes en Albert Finney.

De opnames van Skyfall zijn gisteren begonnen in Londen. Sam Mendes over de film: "Er zitten veel verrassingen in de film. Skyfall heeft een compleet eigen verhaal en is niet verbonden aan de vorige twee Bond-films." Mendes verklapte ook dat er gefilmd zal worden in Schotland, Istanbul en Shanghai. We zullen alvast mooie beelden te zien krijgen in de film.

De release voor Skyfall staat voorlopig gepland op november 2012.


Reacties (0)

Plaats reactie


Nog geen reacties geplaatst

Plaats reactie

Advertentie

Hier uw reclame? Klik hier voor meer informatie.

Cosmox

Bottom background image