Lees het volledige nieuwsbericht. Filmcollectie, verzameling, films, nieuws, informatie, acteurs, actrices, componisten, films in de bioscoop, vandaag jarig
DVD Collectie logo
Top background image

Disney brengt zomer blockbuster The Avengers in 3D uit

Categorie: Films | Geplaatst op 23 December 2011 om 11u12 | Bron
Disney brengt zomer blockbuster The Avengers in 3D uitThe Avengers heeft een nieuwe superheld: 3D. Walt Disney kondingde donderdag aan dat de film ook in de derde dimensie wordt uitgebracht op 4 mei 2012. Enkel 2D zat voordien in de planning.

Disney heeft de smaak van 3D goed te pakken. Over de komende twee jaar worden ook Beauty and the Beast, Finding Nemo, The Little Mermaid en Monsters Inc. heruitgebracht in 3D.

In dezelfde aankondiging maakte Disney bekend dat de releasedatum van een andere nog ongetitelde Marvel-verfilming vervroegd werd van 27 juni 2014 naar 4 april 2014. Er wordt gespeculeerd dat het hier gaat over de Captain America sequel.

The Avengers zal niet de enige blockbuster van 2012 zijn die in 3D uitgebracht wordt. The Amazing Spider-Man van Columbia Pictures komt uit op 3 juli van datzelfde jaar en zal ook te zien zijn in 3D. The Dark Knight Rises van Warner Bros. zal op 20 juli enkel te zien zijn in 2D.

The Avengers verenigt verschillende Marvel-helden. We zullen Samuel L. Jackson kunnen bewonderen als Fury, Chris Evans als Captain America, Jeremy Renner als Hawkeye, Scarlett Johansson als de Black Widow, Chris Hemsworth als Thor, Robert Downey Jr. als Iron Man, Mark Ruffalo als Bruce Banner (The Hulk) en Tom Hiddleston als de schurk Loki (de halfbroer van Thor die ook te zien was in Thor van dit jaar).

De film werd geschreven en wordt geregisseerd door Joss Whedon, die we kennen van de sciencefiction film Serenity uit 2005.


Reacties (0)

Plaats reactie


Nog geen reacties geplaatst

Plaats reactie

Advertentie

Hier uw reclame? Klik hier voor meer informatie.

Cosmox

Bottom background image