Lees het volledige nieuwsbericht. Filmcollectie, verzameling, films, nieuws, informatie, acteurs, actrices, componisten, films in de bioscoop, vandaag jarig
DVD Collectie logo
Top background image

Star Trek sequel haalt acteur Benedict Cumberbatch binnen

Categorie: Films | Geplaatst op 5 Januari 2012 om 17u01 | Bron
Star Trek sequel haalt acteur Benedict Cumberbatch binnenWe kunnen een nieuwe acteur toevoegen aan het lijstje sterren voor de langverwachte Star Trek sequel van schrijver/regisseur J.J. Abrams, welgeteld nummer 12 in de reeks avonturen van Captain Kirk en Mr Spock. Benedict Cumberbatch werd gecast als één van de hoofdrollen in de film. Het is nog niet gekend of hij held of schurk zal spelen.

Cumberbatch bemachtigde recent enkele merkwaardige rollen, waaronder die van Major Stewart in War Horse en Peter Guillam in Tinker Tailor Soldier Spy. Hij zal ook de stem verzorgen van Necromancer in The Hobbit: An Unexpected Journey en The Hobbit: There And Back Again. In deze films zal hij ook Smaug de draak portretteren via de "motion capture"-techniek.

De 35-jarige Londense acteur is een veteraan op gebied van theater en televisie, met in het bijzonder zijn vertolking als Sherlock Holmes in de gelijknamige BBC adaptatie van Arthur Conan Doyle's beroemde personage.

Hij vertolkte ook Stephen Hawking in de televisiefilm Hawking uit 2004 en kreeg een nominatie voor de BAFTA TV Award voor Beste Acteur en won de Golden Nymph for Television Films - Best Performance by an Actor. Het Britse magazine GQ Magazine noemde hem Acteur Van Het Jaar 2011.

De Star Trek sequel wordt geschreven door Abrams zelf en Damon Lindelof, bekend van de succesvolle televisieserie Lost, alsook Alex Kurtzman en Roberto Orci. JJ zal de film in 3D maken. Alle bekende gezichten uit de eerste Star Trek reboot zullen terug te zien zijn, waaronder Chris Pine, Zach Quinto en Zoe Saldana.

Het is echter nog even wachten op de opvolger. Paramount heeft de Amerikaanse release gepland op 17 mei 2013.


Reacties (0)

Plaats reactie


Nog geen reacties geplaatst

Plaats reactie

Advertentie

Hier uw reclame? Klik hier voor meer informatie.

Cosmox

Bottom background image